Volvo V40 1.6 T3 Momentum 150PK 1ste Eigenaar, Adaptive Cruise Cr. NL- auto, NIEUWSTAAT!!

Prijs
€ 13.950,-
Financieren
Autorapport
Kopen op afstand
Aankoopkeuring
Merk
Volvo
Model
V40
Uitvoering
1.6 T3 Momentum 150PK 1ste Eigenaar, Adaptive Cruise Cr. NL- auto, NIEUWSTAAT!!
Kenteken
4-TJX-72
Carrosserie
Hatchback
99.520km
Apk
Nee
Datum eerste toelating
04-03-2014
Bouwjaar
03-2014
Kleur
Grijs
5
Brandstof
Benzine
Transmissie
Handmatig 6 versnellingen

Opmerkingen

ORIGINELE NEDERLANDSE AUTO! AFKOMSTIG VAN DE 1E EIGENAAR!!

Alle technologie in de Volvo V40 is er op gericht om uw rit veilig en gemakkelijk te laten verlopen. De aandrijving van deze Volvo wordt verzorgd door een viercilinder motor en een handgeschakelde zesversnellingsbak. Deze Volvo V40 legt bestuurder én bijrijder compleet in de watten met de verwarmbare voorstoelen. Het glazen panoramadak geeft u een ongekende rijsensatie: wat een licht en zicht! Ook 16 inch lichtmetalen velgen, sportonderstel, dakspoiler, LED-achterlichten, verstelbare lendensteunen, actieve hoofdsteunen, metallic lak, elektrisch bedienbare ramen voor, elektrisch inklapbare buitenspiegels en in delen neerklapbare achterbank horen tot de voorzieningen op deze auto.

Muziek luisteren onderweg was nog nooit zo'n genoegen! Het high performance audiosysteem levert een unieke geluidservaring. Switchen van radiozender of het geluid dempen - het gaat gemakkelijk en veilig dankzij de audiobediening op het stuur. Waarheen gaat de reis? Het navigatiesysteem met harde schijf brengt u trefzeker ter plekke! Dankzij electronic climate control is het interieur behaaglijk warm of verfrissend koel. Aan boord van deze Volvo V40 is een achteropkomend verkeer waarschuwing voor extra veiligheid. Altijd goed zicht? De regensensor zorgt ervoor! De aanwezige parkeersensoren zijn de ultieme hulp om te laten weten hoeveel ruimte er nog is om te manoeuvreren. Met adaptive cruise control houdt de auto zelfstandig afstand tot uw voorligger. Een veiligheidsverhogende optie waarmee u comfortabel onderweg bent. Deze Volvo is voorzien van verstelbaar stuur, boordcomputer en centrale deurvergrendeling met afstandsbediening.

De nieuwste veiligheidssystemen komen in deze Volvo V40 samen. Een belangrijke bijdrage aan de veiligheid onderweg levert de verkeersbord-detectie in deze Volvo. In gevaarlijke verkeerssituaties helpt het accident avoidance system om een aanrijding te voorkomen. Ook is deze auto uitgerust met een systeem dat u waarschuwt wanneer u achter het stuur in slaap dreigt te vallen. Heuvelop, heuvelaf. En opeens moet u stilstaan. Geen probleem, de hill hold control houdt deze Volvo V40 perfect op z'n plaats tot u weer verder rijdt. Deze Volvo V40 is ook behulpzaam als het gaat om een rechte koers. Het Lane-keeping systeem signaleert en corrigeert als u onbedoeld de rijstrooklijnen dreigt te overschrijden. Bovenop deze veiligheidsfeatures heeft deze Volvo bovendien frontale bots bescherming en dodehoekdetectie.

Een proefrit levert het overtuigende bewijs. Bel nu!

een werkelijke echte nette en dealer onderhouden Volvo T3 v40 met de oer sterke 150 pk turbo motor i.c.m de 6 versnellingsbak.

deze zeer rijk gevulde originele Momentum uitvoering is voorzien van alle denkbare opties die u het rijden in deze volvo maken tot een genot en hoog comfort.

lees verder .....

Deze auto is van de 1e eigenaar afkomstig ( aantoonbaar)
rijd, remt, schakelt perfect, geen mankementen, geen gebreken, geen deuken, krassen en of schade / roest o.i.d, hier en daar een klein gebruiks spoortje conform leeftijd en km-stand , maar niets ernstigs of noemenswaardigs.

Onze visie:

Onze auto’s worden eventueel inclusief een garantiepakket en apk aangeboden. Dit wordt bij de advertentie aangegeven. De prijs op internet betreft een MEENEEMPRIJS zonder een bepaalde garantiepakket. Door een eventuele garantiepakket aan te bieden willen wij bevestigen dat wij achter onze auto's staan. Een belangrijk gedachte hierbij is dat de klant niet de dupe mag zijn van een mankement aan een auto die wij verkopen. Onverhoopt kan er altijd achteraf wat gebeuren. Met goede wil van beide partijen proberen we de klant zover mogelijk te helpen! Onderhoudsvrij- en reparatievrij zijn 2e handse auto's helaas niet!

Voor de goedkopere auto's <5000euro en of lager (indien daar niet specifiek een garantieperiode voor is afgesproken) mag u ervan uitgaan dat deze geen grote mankementen mag vertonen binnen een redelijke tijdsbestek en of wat niet te zien was tijdens de bezichtiging. Dus veilig van A naar B!

Belangrijk: Voor sommige auto's bieden wij een garantie van 3 tot 6 maanden op motor en koppeling. Optioneel bieden wij daar een pakket aan waarmee u de garantie omzet naar 12 maanden Autotrust Garantie en de auto wordt voorzien van een onderhoudsbeurt. Als deze optie NIET is vermeld, dan heeft u dus ook GEEN keuze voor 12 maanden AUTOTRUST garantie.

Korte Omschrijving Garantie pakketten:
- Autotrust Garantie: In principe een garantie op de algehele auto en in sommige gevallen ook de slijtageonderdelen. Dus de motor, versnellingsbak, elektronische delen, airco enzovoort vallen hier onder. Slijtageonderdelen zoals de remmen of de multisnaar vallen onder de garantie mits de auto niet toe is aan de algemene periodieke onderhoud.

- Huisgarantie: Garantie op de motor en de versnellingsbak: Deze garantie geldt op de draaiende delen van de motor en de versnellingsbak. Denk daarbij als voorbeeld aan de waterpomp en of de koppeling schijven. Voor een afgesproken periode mogen deze onderdelen geen mankementen vertonen.

*Kwaliteit en service staan bij ons hoog in het vaandel, getuige onze positieve klantreviews (8,7). Uiteindelijk zien wij u graag terug voor een herhalingsaankoop! Graag tot ziens in onze showroom gevestigd aan Einsteinstraat 5C in Heerhugowaard.

*In onze showroom vindt u een ruim aanbod aan merken en typen occasions. Voor al deze auto's geldt dat ze zijn ingekocht bij officiële merkdealers. Bij elke auto die wij aanbieden, leveren wij de Nationale Autopas (NAP) als garantie voor de juistheid van de kilometerstand.
Bent u geïnteresseerd in een auto die u bij ons gezien heeft maar wilt u inruilen? Bij Nescar is inruilen van uw huidige auto mogelijk. Neem snel contact op om de mogelijkheden te bespreken!

INRUILEN BENZINE/ LPG/ HYBRIDE AUTO'S: Altijd mogelijk volgens marktconforme waarden.

INRUIL DIESEL AUTO'S: Inruil dieselauto's uitsluitend o.b.v.. exportprijzen. EURO 4 of lagere milieuzone dieselauto? Ruilen we niet meer in helaas. Vanaf 2024 is er Euro4 dieselverbod geldig. Vanaf 2025 geldt de Euro5 dieselverbod. Hou ermee rekening dat er er geen dagwaardes voor dieselauto’s wordt gegeven.

FINANCIERING
Wilt u uw nieuwe auto financieren? Dat is uiteraard mogelijk! Neem contact op met ons om de mogelijkheden te bespreken.

GARANTIE
Nescar is aangesloten bij Auto Trust Garantie. Hierdoor heeft u de mogelijkheid om voor MEERPRIJS te kiezen voor een garantiepakket van 3, 6 of 12 maanden.

LET OP!
Onze geselecteerde opties lijst kunnen afwijken. Het is aan de koper om de optielijst te controleren.

  • 1e eigenaar
  • ABS
  • Accident Avoidance System
  • Achterbank in delen neerklapbaar
  • Achteropkomend verkeer waarschuwing
  • Achteruitrij assistent
  • Airbag bestuurder
  • Airbag passagier
  • Airbag(s) hoofd achter
  • Airbag(s) hoofd voor
  • Airbag(s) knie
  • Airbag(s) side voor
  • Airco automatisch
  • Aluminium interieur afwerking
  • Anti Blokkeer Systeem
  • Anti Slip Control
  • Armsteun achter
  • Armsteun voor
  • Audio installatie
  • Autotelefoonvoorbereiding met Bluetooth
  • Bestuurdersstoel in hoogte verstelbaar
  • Binnenspiegel automatisch dimmend
  • Boordcomputer
  • Bots herkenning en activatie
  • Bots waarschuwing systeem
Motor
Brandstof
Benzine
Tankinhoud
60 liter
Vermogen
110 Kw / 151 Pk
Topsnelheid
210 km/h
Acceleratie
8.8 sec. 100 km/h
Verbruik
Gecombineerd 5.3 l/100km
In de stad 6.8 l/100km
Op de snelweg 4.5 l/100km
124 g/km
Energie label
 B
Euro klasse
Euro 5
Transmissie
Handmatig 6 versnellingen
Aandrijving
Voorwiel
Cilinders
4 (1596cc)
Koppel
270 Nm
Turbo
Ja
Exterieur
Kleur
Grijs
5
Gewicht
1268 kg
Wegenbelasting
€ 190.00 - € 207.00 / € 760.00 - € 828.00 per kwartaal / per jaar
Afmetingen
4369 mm x 1802 mm x 1439 mm
(lengte *breedte * hoogte)
Velgmaat
16 inch
Bandenmaat
Voor 205/55R16
Bandenmaat
Achter 205/55R16
Wielbasis
2650 mm
Spoorbreedte
Voor 1559 Achter 1546 mm
Aanhanger
Ongeremd 650 kg geremd 1300 kg
Interieur
5