Audi A4 1.8 TFSI Pro Line Business, 6/12 MAANDEN GARANTIE!!

Prijs
€ 7.999,-
Financieren
Kopen op afstand
Aankoopkeuring
Merk
Audi
Model
A4
Uitvoering
1.8 TFSI Pro Line Business, 6/12 MAANDEN GARANTIE!!
Carrosserie
Sedan
160.529km
Apk
Ja
Datum eerste toelating
26-02-2010
Bouwjaar
02-2010
Kleur
Rood
4
Brandstof
Benzine
Transmissie
Handmatig 6 versnellingen

Opmerkingen

Onze visie:

Onze auto’s worden eventueel inclusief een garantiepakket en apk aangeboden. Dit wordt bij de advertentie aangegeven. De prijs op internet betreft een MEENEEMPRIJS zonder een bepaalde garantiepakket. Door een eventuele garantiepakket aan te bieden willen wij bevestigen dat wij achter onze auto's staan. Een belangrijk gedachte hierbij is dat de klant niet de dupe mag zijn van een mankement aan een auto die wij verkopen. Onverhoopt kan er altijd achteraf wat gebeuren. Met goede wil van beide partijen proberen we de klant zover mogelijk te helpen! Onderhoudsvrij- en reparatievrij zijn 2e handse auto's helaas niet!

Voor de goedkopere auto's <5000euro en of lager (indien daar niet specifiek een garantieperiode voor is afgesproken) mag u ervan uitgaan dat deze geen grote mankementen mag vertonen binnen een redelijke tijdsbestek en of wat niet te zien was tijdens de bezichtiging. Dus veilig van A naar B!

Belangrijk: Voor sommige auto's bieden wij een garantie van 3 tot 6 maanden op motor en koppeling. Optioneel bieden wij daar een pakket aan waarmee u de garantie omzet naar 12 maanden Autotrust Garantie en de auto wordt voorzien van een onderhoudsbeurt. Als deze optie NIET is vermeld, dan heeft u dus ook GEEN keuze voor 12 maanden AUTOTRUST garantie.

Korte Omschrijving Garantie pakketten:
- Autotrust Garantie: In principe een garantie op de algehele auto en in sommige gevallen ook de slijtageonderdelen. Dus de motor, versnellingsbak, elektronische delen, airco enzovoort vallen hier onder. Slijtageonderdelen zoals de remmen of de multisnaar vallen onder de garantie mits de auto niet toe is aan de algemene periodieke onderhoud.

- Huisgarantie: Garantie op de motor en de versnellingsbak: Deze garantie geldt op de draaiende delen van de motor en de versnellingsbak. Denk daarbij als voorbeeld aan de waterpomp en of de koppeling schijven. Voor een afgesproken periode mogen deze onderdelen geen mankementen vertonen.

*Kwaliteit en service staan bij ons hoog in het vaandel, getuige onze positieve klantreviews (8,7). Uiteindelijk zien wij u graag terug voor een herhalingsaankoop! Graag tot ziens in onze showroom gevestigd aan Einsteinstraat 5C in Heerhugowaard.

*In onze showroom vindt u een ruim aanbod aan merken en typen occasions. Voor al deze auto's geldt dat ze zijn ingekocht bij officiële merkdealers. Bij elke auto die wij aanbieden, leveren wij de Nationale Autopas (NAP) als garantie voor de juistheid van de kilometerstand.
Bent u geïnteresseerd in een auto die u bij ons gezien heeft maar wilt u inruilen? Bij Nescar is inruilen van uw huidige auto mogelijk. Neem snel contact op om de mogelijkheden te bespreken!

INRUILEN BENZINE/ LPG/ HYBRIDE AUTO'S: Altijd mogelijk volgens marktconforme waarden.

INRUIL DIESEL AUTO'S: Inruil dieselauto's uitsluitend o.b.v.. exportprijzen. EURO 4 of lagere milieuzone dieselauto? Ruilen we niet meer in helaas. Vanaf 2024 is er Euro4 dieselverbod geldig. Vanaf 2025 geldt de Euro5 dieselverbod. Hou ermee rekening dat er er geen dagwaardes voor dieselauto’s wordt gegeven.

FINANCIERING
Wilt u uw nieuwe auto financieren? Dat is uiteraard mogelijk! Neem contact op met ons om de mogelijkheden te bespreken.

GARANTIE
Nescar is aangesloten bij Auto Trust Garantie. Hierdoor heeft u de mogelijkheid om voor MEERPRIJS te kiezen voor een garantiepakket van 3, 6 of 12 maanden.

LET OP!
Onze geselecteerde opties lijst kunnen afwijken. Het is aan de koper om de optielijst te controleren.

  • ABS
  • Airbag bestuurder
  • Airbag passagier
  • Airbag(s) side voor
  • Airco automatisch
  • Alarm klasse 3
  • Aluminium interieur afwerking
  • Anti Blokkeer Systeem
  • Anti Slip Control
  • Armsteun voor
  • Audio installatie
  • Audio-navigatie full map
Motor
Brandstof
Benzine
Vermogen
88 Kw / 121 Pk
Topsnelheid
208 km/h
Acceleratie
10.5 sec. 100 km/h
Transmissie
Handmatig 6 versnellingen
Aandrijving
Voorwiel
Cilinders
4 (1798cc)
Exterieur
Kleur
Rood
4
Gewicht
1385 kg
Afmetingen
4703 mm x 1826 mm x 1427 mm
(lengte *breedte * hoogte)
Bandenmaat
Voor 205/60R16
Bandenmaat
Achter 205/60R16
Wielbasis
2810 mm
Aanhanger
Ongeremd 740 kg geremd 1300 kg
Interieur
5