23 beoordelingen. 96% van onze klanten beveelt ons aan.
Deskundigheid
8
Prijs/kwaliteit
9
Service
8
25-2-2020 16:03:47
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
9
Deskundigheid
9
Prijs/kwaliteit
9
Ik had een audi TT gekocht bij Nescar. Ik ben twee keer langs geweest en beide keren heb ik goede service gekregen. Voor de aankoopprijs heb ik een APK keuring bij de garage in de buurt inclusief gekregen en voor 250 EUR extra ook een nieuwe distributie riem. Ik ben vooralsnog erg tevreden met de aankoop en trotse bezitter van een 16 jaars oude TT :-)
25-2-2020 16:01:06
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
9
Deskundigheid
9
Prijs/kwaliteit
9
Betrouwbare lui! Voor weinig geld geld een geweldige auto gekocht. Rij er al 6 maanden zonder problemen mee:)
12-11-2019 17:59:25
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
10
Deskundigheid
9
Prijs/kwaliteit
8
Prettig zaken gedaan. Na het plaatsen van de advertentie, mijn auto binnen no-time gewoon verkocht. Gebeld om mijn auto alvast internet te verwijderen en binnen 1 uurtje opgehaald.
1-7-2019 22:36:23
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
10
Deskundigheid
9
Prijs/kwaliteit
9
Gewoon betrouwbaar! Eind april een ford focus tdci gekocht. Moest een sterke diesel hebben voor het trekken van mijn caravan, en de ford werd mij sterk aanbevolen. Ondanks dat ik daar een iets duurdere diesel auto op het oog had. Bij het trekken van een caravan zou de auto die ik in eerste instantie wou, zou de motor meer olie verbruiken. Kortgezegd: niet geschikt voor het trekken van een caravan. Gewoon eerlijke advies van een jongeman. Ze zijn dus niet prijsgericht maar klantgericht. Voordat ik op reis ging kwam ik erachter dat de reservewiel en de krik niet beschikbaar was. Hierover gebeld en kreeg een splinternieuwe reservewiel met bout en krik afgevelerd voor slechts €50 extra. Bij de ford dealer had ik hiervoor €144 moeten betalen. Ik wens deze mannen veel succes! Groeten, Elmo Lieftink
21-2-2019 20:05:24
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
10
Deskundigheid
9
Prijs/kwaliteit
9
Volvo V50 gekocht, service is echt uitstekend en zeer tevrede met de auto.
18-1-2019 14:33:18
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
9
Deskundigheid
9
Prijs/kwaliteit
10
Ze doen zeer goed hun best.. 3 maanden geleden een auto gekocht waarvan het accu het had begeven. Mijn auto stond stil in Schagen, ze kwamen ter plekke een accu verwisselen zonder kosten!! Ik bood ze 40 euro aan maar dit maakte hun niet 'rijker' zeiden ze..
14-12-2018 10:01:41
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
8
Deskundigheid
8
Prijs/kwaliteit
8
Woensdag ben ik wezen kijken voor een auto, en donderdag stond mijn nieuwe aanwinst al voor de deur. Goede service, vriendelijke mensen. Prijs was ook naar mijn zin. Alles netjes afgehandeld. Lekkere koffie. Goede afspraken gemaakt. Auto ook netjes en schoon klaar gezet. Een aanrader voor iedereen.
2-12-2018 15:22:40
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
10
Deskundigheid
10
Prijs/kwaliteit
9
Voor de kleine beurs ideaal! Zeer warme ontvangst door de vriendelijke verkoper Willem. Kleine problemen worden na overleg keurig opgelost in hun werkplaats. Ondanks zonder garantie aangeschaft proberen ze tot een fatsoenlijke oplossing te komen.

Onze reactie:
Beste Mark, Hartelijk dank voor uw recensie. Wij adviseren u in het vervolg om eerst met ons contact op te nemen i.p.v officiële merkdealers. U heeft zelf ervaren dat dit meer dan 50% scheelt. Wij wensen u verder veel rijplezier & veilige kilometers! Met vriendelijke groeten, Jesse
31-10-2018 13:30:24
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
9
Deskundigheid
9
Prijs/kwaliteit
10
Prima bedrijf, nette service, goede prijs/kwaliteit
1-9-2018 15:58:55
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
10
Deskundigheid
9
Prijs/kwaliteit
9
Zeer positief! 3 weken terug wezen kijken, mooie auto gezien. Wel zat er een deukje en wat andere kleine puntjes aan, waaronder de airco die het niet deed. Dit werd allemaal opgelost en we gingen dus 2 weken terug op pad met een mooie auto! Helaas bleek binnen een week de airco weer defect en de wielen niet goed uitgebalanceerd. Een belletje en een mailtje, ja hoor er werd netjes terug gebeld voor een afspraak om de problemen op te lossen. Auto weer terug gebracht, probleem bleek een lekkage in het airco systeem, lekkende onderdeel is netjes vervangen en de banden uitgebalanceerd! We werden netjes op de hoogte gehouden over de vooruitgang. De kosten.... werden netjes vergoed, wij hebben er dus alleen het ongemak van terug brengen en weer ophalen van gehad! Echte super service!

Onze reactie:
Beste Nicole Pronk, Wij willen u hartelijk danken voor de getoonde geduld & het vertrouwen. Ondanks onze lage prijzen rekenen wij geen afleveringskosten. Al onze prijzen zijn inclusief de service zoals u dat mag verwachten van een ervaringsrijke autobedrijf. Met vriendelijke groeten, Willem Teunissen, Nescar
19-7-2018 20:26:02
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
8
Deskundigheid
10
Prijs/kwaliteit
10
7-8 maanden geleden een Alfa 156 stationwagon gekocht voor 3250,-. Nieuwe APK, zo goed als nieuwe banden, distributie die al gedaan was, een strakke italiaanse exemplaar zonder beschadigingen. Net terug van vakantie zonder enige problemen en zonder enige cent aan onderhoud/reparatie betaald te hebben. Gods gunt zou ik zeggen:) Maar denk dat het meer bij de ervaringsdeskundige eigenaren ligt. Niets voor niets bestaan ze 20 jaar.. En tja als ze een hele bedrijfsterrein afgekocht hebben dan draaien deze mannen een gouden business.

Onze reactie:
Beste Jeroen, Hartelijk dank voor de leuke recensie! Toch adviseren wij u om de onderhoudstermijn niet te overschrijden. Mocht u in de toekomst problemen ondervinden of langs willen komen voor een onderhoudsbeurt en of APK keuring aarzel niet om even contact met ons op te nemen. Met vriendelijke groet, Willem Teunissen- Sales adviseur
31-5-2018 14:01:41
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
9
Prijs/kwaliteit
10
Recent een Opel Astra bij dit bedrijf aangeschaft. Mogelijk de beste occassion die ik heb gekocht tot nu toe. Auto rijdt fantastisch. Contact met de klant is uiterst vriendelijk. Bedrijf zonder poespas of "valse" opsmuk. Ik kom hier zeker terug mocht ik weer een auto aan moeten schaffen.

Onze reactie:
Bedankt voor het vertrouwen in dat u in ons heeft. Wij streven ernaar om onze service constant te verbeteren. Uw ervaring als klant is daarin erg belangrijk. Daarom willen wij u hartelijk bedanken voor de review
24-5-2018 11:36:02
Service
1
Ik wilde graag nadere informatie over een gebruikte auto en heb herhaaldelijk per mail enkele vragen gesteld omdat ik van Texel moet komen en voor een bezoek aan het bedrijf meer informatie over de auto wilde. Tot op heden geen enkele reactie.

Onze reactie:
Beste Birgit, De Opel Tigra is inmiddels helaas verkocht. U heeft ons 4x gemaild binnen binnen een dag waardoor het automatisch terecht kwam in onze Spambox, hierdoor hebben wij uw mail te laat gelezen. Tevens stelde u de volgende vragen: 'Hoeveel eigenaren had de auto? is de auto schadevrij, dus geen aanrijdingen etc.? is een onderhoudsboekje aanwezig of rekeningen van de regelmatige beurten? wordt de auto met nieuwe APK afgeleverd? Is er gerookt in de auto?' Is garantie mogelijk ? ' Als u de advertentie een beetje had bekeken had u hierop al uw antwoorden gehad. In het vervolg adviseren wij u om te bellen i.p.v spam te mailen. Groeten, Nescar
17-4-2018 16:00:11
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
9
Deskundigheid
9
Prijs/kwaliteit
9
Uitstekende service en prijs/kwaliteit verhouding! Mijn dank naar Nes en Yassin voor de aankoop van mijn nieuwe occasion.

Onze reactie:
Beste Ferry Kuijpers, Alhoewel we niet meer weten om welke auto het ging, willen we u hartelijk bedanken voor de positieve review. Veel rijplezier met de aangeschafte auto!! Groeten, Nescar
5-3-2018 16:25:56
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
9
Deskundigheid
9
Prijs/kwaliteit
9
Opel vectra station gekocht. Prima afhandeling van een klein probleempje in het begin. Auto doet het fantastisch. Bedankt voor de goede service.

Onze reactie:
U ook bedankt voor het vertrouwen!
3-10-2017 12:45:39
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
9
Deskundigheid
9
Prijs/kwaliteit
9
Nes heeft veel auto's en alles staat er verzorgd bij, maar belangrijker nog is dat het contact met de mensen daar correct is. Of het nu aan de de werkplaats of de verkoop is, iedereen is vriendelijk en behulpzaam. Ik heb hier met veel plezier een BMW 530 gekocht en ben zeer tevreden over de afhandeling en service.
28-9-2017 15:18:36
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
9
Deskundigheid
9
Prijs/kwaliteit
9
Mijn auto snel verkocht voor een goede prijs.Een snelle afhandeling en afspraak is afspraak bij dit bedrijf.
15-9-2017 00:18:41
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
9
Deskundigheid
8
Prijs/kwaliteit
9
Prima advies gegeven! Heb totaal geen verstand van auto's.. vroeg om willekeurige auto's en bepaalde auto's werden mij niet aanbevolen ondanks de hogere prijskaarten. Uiteindelijk een Opel Corsa gekocht voor 2249,- inclusief nieuwe APK-keuring. Mij werd beloofd dat ik zorgeloos de sleutels kon draaien:) Wel moest ik terugbeloven om een positieve beoordeling te plaatsen. Een soort van 'wederzijdse belofte'', vind het wel een slimme manier van bedrijfsvoering.
2-9-2017 16:34:01
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
8
Deskundigheid
7
Prijs/kwaliteit
8
Zeer goede ervaring. Aanschaf was een Opel Vectra. Dag erna foutmelding gehad, gebeld en direct langsgereden. Zonder discussie werd er vrijdag een nieuwe inlaatklep besteld en maandag gemonteerd. Gelijk onze andere auto achtergelaten voor reparatie van de koppeling druklager. Uitstekende service.
31-8-2017 11:46:04
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
10
Deskundigheid
9
Prijs/kwaliteit
9
Vakantie-auto aangeschaft, airco laten vullen!
29-8-2017 16:44:55
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
9
Deskundigheid
8
Prijs/kwaliteit
10
Een klassieke PT Cruiser gekocht hier. Alles functioneerde gewoon prima. Ik kon de auto direct meenemen. Goed geholpen door zowel de vader als de zoon. De vader regelde het papierwerk en de zoon verzekerde mijn auto via independer voor een aanzienlijk lage bedrag.
29-8-2017 16:38:46
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
9
Deskundigheid
8
Prijs/kwaliteit
10
Ik had een MAZDA MX5 (kenteken: 83-XJ-LJ) van 1998 gekocht op 22- 08-2016. Goede inruilprijs gekregen voor mijn Alfa 147 van 2003. Keurig en netjes geholpen door de vader Nes.Goede sevice. Afgelopen vrijdagmiddag langsgeweest bij Jesse om mijn remblokken te laten vervangen. Remblokken kochte ik bij Autowaard voor €69. Jesse was ruim 1uur bezig en wou er helemaal niets voor rekenen ! Wel moest ik een postieve review achterlaten. Bij deze laat ik mijne met liefde achter:)
29-8-2017 16:23:33
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
9
Deskundigheid
9
Prijs/kwaliteit
10
Prima!!